Kortman Isolatie is de specialist op het gebied van isolatiematrassen. Wij leveren isolatiematrassen voor de scheeps- en jachtbouw. Isolatiematrassen worden gebruikt om technische installaties te isoleren. De isolatiematrassen van Kortman Isolatie zijn van hoogwaardige kwaliteit om zo de optimale werking van uw installaties te waarborgen.

De ene opdrachtgever moet zijn product in een tank of leiding juist beschermen tegen warmtestijging – dus moet koelen of vriezen. De andere wil zijn product juist beschermen tegen afkoeling – dus op warmte houden. En elders moeten juist weer de omgeving – en de mensen daarin – worden beschermd tegen de hitte van installaties en machines. Kortman Isolatie heeft daarom verschilldende types isolatiematrassen in het assortiment om voor elke situatie passende isolatiematrassen te plaatsen.

Isolatiematrassen van Kortman Isolatie bieden de beste oplossing voor thermische isolatie. Heeft u interresse in isolatiematrassen van Kortman Isolatie? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs voor advies en een prijsopgave.
Isolatiematrassen van Kortman Isolatie zijn van top kwaliteit.